Arkitektrådgivning

Når design også skal være funktionelt

Ruko's arkitektrådgivning varetages af en speciel konsulentafdeling, der vederlagsfrit bistår arkitekter og andre projekterende med totalrådgivning fra behovsanalyser til beslåning af døre, i forbindelse med nybyggeri og renovering af private ejendomme, institutioner og erhvervsvirksomheder.

Ved at tænke komplet beslåning med allerede i projekteringsfasen, opnås bedst mulig harmoni mellem design, funktionalitet og sikring ved løsninger, der er skræddersyet til byggeriets behov. Hjælp og vejledning fra start til slut minimerer samtidig risikoen for eventuelle fejlinstallationer og giver desuden størst mulig glæde af beslag- og låseprodukterne.

Totalrådgivning

På baggrund af mange års erfaring med projektbeskrivelser står Ruko A/S’ arkitektkonsulenter til rådighed med et totalkoncept, der medtænker design, brugervenlighed og varierende sikkerhedsbehov; hermed sikres det bedst mulige resultat for både den projekterende, bygherre og brugere.

Beslagspecifikation

Udarbejdelse af komplette beslagspecifikationer med beregning af projektets beslåning fra dørlister til låseplaner, giver et effektivt projektstyringsværktøj til brug under hele projektets forløb.

Rådgivningskonsulenter

Ruko's arkitektrådgivning har konsulenter, der står til rådighed i hele Danmark. Den gratis rådgivning inkluderer personlige møder på tegnestuen eller på byggepladsen.

Lav katalog til print

Du kan lave dit eget katalog med præcis de produkter, som du synes kataloget skal indeholde, lige til at printe.

Du skal blot udvælge de ønskede produkter, downloade en fil og eventuelt slutte af med at printe materialet.

Gå til katalog

Online katalog

Ønsker du specifikke produktoplysninger, tegninger eller mål, kan du finde dem i vores online katalog. Kataloget henvender sig til forhandlere og personer med erfaring inden for låse og beslag.

Online katalog