Sikringsdagen 2018

Det er ingen hemmelighed at udarbejdelsen af specifikationer bliver mere og mere kompliceret, men hvis du har en time eller to, så lover vi at præsentere dig for fremtiden inden for specifikation af låse og tilhørende beslag.

I år har vi nemlig en helt særlig nyhed på programmet, der gør, at vi gerne vil se netop dig på Sikringsdagen; vores innovative nyhed for arkitekter og bygningskonstruktører - ASSA ABLOY Openings Studio™.

Med ASSA ABLOY Openings Studio™, kan vi med stolthed introducere et kraftfuldt produktspecifikationsværktøj, der er skabt til at gøre hverdagen lettere for dig. ASSA ABLOY Openings Studio™ er et innovativt BIM-kompatibelt softwareprogram, der forenkler produktspecifikationen af låse og tilhørende beslag for dig.

Udover en demonstration af ASSA ABLOY Openings Studio™ vil der være mulighed for at blive præsenteret for et utal af muligheder inden for sikringsløsninger – fra den enkle og nemme løsning – til sikringsløsninger med et utal af muligheder, ofte i kombination med andre systemer som mødebooking, lokalereservation eller andre funktioner.

I København, Odense, Kolding, Aarhus, Herning og Roskilde kan vi desuden tilbyde foredrag med højspecialiserede og kompetente personer, der fortæller om deres erfaring med forskellige sikringsløsninger, blandt andet nød- og panikløsninger til døre, samt EN-standarder i forbindelse med aflåsninger. 

Sikringsdagen løber af stablen i hele 9 forskellige byer rundt i landet, og vi glæder os til at se dig.

Tilmelding til Sikringsdagen foregår online. 

København den 5. september

 

Tilmeld dig her 

Hillerød den 13. september

 

Tilmeld dig her

Odense den 18. september

 

Tilmeld dig her

Randers den 20. september

 

Tilmeld dig her 

Esbjerg den 2. oktober

 

Tilmeld dig her

Kolding den 4. oktober

 

Tilmeld dig her

Aarhus den 9. oktober

 

Tilmeld dig her

Herning den 11. oktober

 

Tilmeld dig her

Roskilde den 23. oktober

 

Tilmeld dig her