Sikringsdagen 2018

Sikring kan være en kompleks størrelse, og udviklingen går hurtigt. De løsninger vi drømte om for bare få år siden, er i dag en realitet, og der kommer hele tiden nye løsninger, som gør det nemmere få styr på sikkerheden.

Ruko inviterer til Sikringsdagen 9 forskellige steder i Danmark, og her vil det blive muligt at blive præsenteret for alt fra de mere traditionelle nøgleløsninger til store og komplekse adgangskontrolsystemer med integration til andre funktioner. Det er også muligt at se simple løsninger, som højner sikkerheden markant eller smarte løsninger til sikker nøgleopbevaring.

Spændende seminarer og foredrag

Derudover vil vi i byerne; København, Roskilde, Odense, Kolding, Herning og Aarhus også tilbyde 2 forskellige seminarer. Det ene seminar omhandler en gennemgang af standarder og klassificering af sikkerhed ud fra gældende regler, og det andet seminar dykker ned i avancerede nød- og panikløsninger.

I Aarhus og Odense, får vi også besøg af Lars Rosenlund som holder et foredrag om nogle af de udfordringer, der er, når man er ansvarlig for sikkerheden på Grundfos i Bjerringbro med ca. 280.000 kvadratmeter og hele 49 forskellige bygninger.

Alle destinationer byder desuden på en præsentation af ASSA ABLOYs nye værktøj til specifikation – ASSA ABLOY Openings Studio – et værktøj, som kan hjælpe især arkitekterne i hverdagen og gøre samarbejdet med Ruko’s arkitektafdeling meget nemmere.

Vi glæder os til at se dig

Det hele er gratis, og du kan læse mere om seminarer, foredrag og ASSA ABLOY Openings Studio under de enkelte byer.

Du kan besøge Sikringsdagen mellem kl. 9.00 og 15.30 – på det tidspunkt der passer dig. Men ønsker du også at deltage i et af seminarerne eller høre foredraget af Lars Rosenlund, så kører disse aktiviteter på faste tidspunkter.

Du kan tilmelde dig nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

København den 5. september

 

Tilmeld dig her 

Hillerød den 13. september

 

Tilmeld dig her

Odense den 18. september

 

Tilmeld dig her

Randers den 20. september

 

Tilmeld dig her 

Esbjerg den 2. oktober

 

Tilmeld dig her

Kolding den 4. oktober

 

Tilmeld dig her

Aarhus den 9. oktober

 

Tilmeld dig her

Herning den 11. oktober

 

Tilmeld dig her

Roskilde den 23. oktober

 

Tilmeld dig her