Sikringsdagen i Kolding den 4. oktober

Her kan du se programmet for Sikringsdagen i Kolding, og tilmelde dig de events som du gerne vil deltage i.

Sikringsdagen i Kolding

Tilmeld dig Sikringsdagen i Kolding


Seminarer i Kolding

Kl. 10.00: Seminar i nød- og panik

Er du nogle gange i tvivl om reglerne for nød- og panik, eller står du overfor konkrete udfordringer med et byggeri, hvor der også skal tænkes nød- og panik-løsninger ind i sikkerheden – så giver vi dig muligheden for at blive opdateret på gældende regler og nye muligheder.

På Sikringsdagen har du mulighed for at deltage i et gratis seminar om nød- og panikløsninger. Det kræver kun at du investerer 1-1½ time af din tid. Seminaret er gratis, men der er et begrænset antal pladser.  Bliver du forhindret i at deltage i dine tilmeldte seminarer, er det derfor også vigtigt, at du husker at melde afbud, så din plads kan gå til en anden interesseret gæst. Der vil være et no-show fee på 500,- for tilmeldte, der udebliver uden at melde afbud.

Målet med gennemgangen er, at vejlede i nød- og panikbeslag samt dertilhørende tests af produkterne, og gennemgang af nye muligheder – herunder elektronisk styring af nød- og panikudgange.

Derudover vil der være en gennemgang af relevante standarder; EN 179 (nød), EN 1125 (panik) og den nye EN 13637 (Elektronisk styring af nød- og panikudgange). Der vil efterfølgende selvfølgelig også være mulighed for at stille spørgsmål.

Underviser er Carsten Meents, som er Ruko’s ekspert inden for standarder og godkendelser – herunder reglerne for nød- og panik. Derudover er Carsten produktchef med mere end 10 års erfaring inden for produktområdet.

Tilmeld dig seminar i nød- og panik

Kl. 14.00: Seminar i EN- og SSF standarder

Den tidligere farveklassificering – hvor den røde farve var et udtryk for højsikkerhed – og som i dag er erstattet af EN-godkendelser, har gjort klassificeringen af fx højsikkerhedsløsninger mere kompleks.

Derudover er der forskel på hhv. EN-standarder og SFF-normer – og der er både fordele og begrænsninger ved de to forskellige former for godkendelser.

Så trænger du til at få opdateret din viden om de godkendelser og klassificeringer som anvendes i dag, har du nu muligheden for at deltage i et seminar på Sikringsdagen. Det kræver kun, at du investerer 1-1½ time. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.  Bliver du forhindret i at deltage i dine tilmeldte seminarer, er det derfor også vigtigt, at du husker at melde afbud, så din plads kan gå til en anden interesseret gæst. Der vil være et no-show fee på 500,- for tilmeldte, der udebliver uden at melde afbud.

Målet med gennemgangen er at blive fortrolig med de nye godkendelser og i stand til at finde den bedste løsning – ud fra de aktuelle ønsker til sikkerhed.

Underviser på seminaret er Carsten Meents, som er Ruko’s ekspert inden for standarder og godkendelser. Carsten har mange års erfaring med den praktiske anvendelse af både EN og SSF og kan vejlede i anvendelsesmuligheder, styrker og svagheder.

Tilmeld dig seminar i EN standarder


Særligt for arkitekter

Demonstration af specifikationsværktøjet ASSA ABLOY Openings Studio™, som effektiviserer samarbejde og informationsdeling - og forenkler produktspecifikation af låse og tilhørende beslag for brugeren. Demonstrationen bliver afholdt sammen med vores skandinaviske ASSA ABLOY  Openings Studio™ og BIM-konsulent, Jaroslav Lecky.

Kl. 09.30: Demonstration af ASSA ABLOY Openings Studio™ 

Kl. 11.30: Demonstration af ASSA ABLOY Openings Studio™ 

Kl. 13.30: Demonstration af ASSA ABLOY Openings Studio™ 

Deltagelse i demonstrationen af ASSA ABLOY Openings Studio™ kræver ikke forhåndstilmelding.