Kundeservice

/global/scaled/2255x461x823x1174x2000x408/Other-Ruko_dk-For_forhandlere-Reklamation-Ruko_adgangsbrikker.jpg

- ekspedition for forhandlere

Som forhandler kan du henvende dig til Ruko's kundeservice, når du ønsker at bestille varer eller har brug for mere information om produkterne.

For at yde den bedste service, er kundeservice delt i afdelinger for henholdsvis systemvarer og standardvarer med specialiserede medarbejdere i hver afdeling.

Kundeservice system

Her kan du bestille ekstra nøgler og cylindre og indhente relevante oplysninger om låsesystemer. Alle låsesystemer er skræddersyede produkter, altså fremstillet specielt til bygningen og brugernes behov.

Nøgler og cylindre til låsesystemer kan bestilles online her; når du bestiller online sikres det, at alle oplysninger følger bestillingen, og at vi derfor kan ekspedere ordren hurtigt og med høj kvalitet. Hvis der er behov for råd eller vejledning, kan kundeservice system kontaktes via mail system@ruko.dk eller telefon 7010 0061.

Kundeservice standard

Her kan du bestille almindelige produkter, som ikke er specielt tilpassede. Kundeservice standard tager sig af ekspedition af alle varer, som IKKE er låsesystemer, lige fra el-låse og panikbeslag til varer i Gør-Det-Selv pakninger.

Alle standardvarer kan bestilles online i e-shoppen, så glider bestillingen hurtigt og præcist. Hvis der er behov for råd eller vejledning, kan kundeservice standard kontaktes via mail standard@ruko.dk eller telefon 7010 0061.