CLIQ™ Remote re-certificering

Deltageren vil blive opdateret i at konfigurere, programmere, idriftsætte og vedligeholde CLIQ™ Remote systemer på seneste software platform af CLIQ™ Web Manager, herunder:

  • At kende enhederne fra hinanden, hvad de hedder, hvad de anvendes til og hvorledes de hænger sammen for derved at opnå viden om hardwarekomponenterne, funktionalitet og anvendelsesmuligheder.
  • Kunne få det fornødne overblik og indblik, der gør deltageren i stand til at foretage projektering og finde rette løsning for et projekt hvad angår elektroniske nøgleløsninger med CLIQ™ Remote.
  • Blive opdateret i kendskabet til software og installationsprincipperne i CLIQ™ Remote og CLIQ™ Web Manager.
  • At kunne betjene udstyret og ikke mindst kunne formidle og undervise andre (herunder deres kunder) i betjeningen af CLIQ™ Remote og CLIQ™ Web Manager.

Re-certificering
Når deltageren har gennemført og bestået kurset udstedes et personligt certifikat, der er gyldigt i 12 måneder, hvorefter det udløber automatisk. For opdatering af certifikatet er deltagelse i et nyt re-certificeringskursus nødvendig, som deltageren selv er forpligtet til at tilmelde sig.

Forudsætninger
Gennemført og bestået CLIQ™ Remote kursus.

Praktiske informationer
Kurset er for installatører, der arbejder professionelt med elektroniske nøglesystemer mod slutbrugere.

Kurset er gratis, og varer 3 timer.

Det afholdes hos Ruko A/S, Marielundvej 20, 2730 Herlev.

Afbud skal meddeles Ruko hurtigst muligt og senest 14 dage før kursusstart. Afbud skal ske skriftligt til salgssupport@ruko.dk
Ved udeblivelse uden afbud opkræves et gebyr på Kr. 750,-

Kurset bliver kun oprettet hvis der minimum er tilmeldt 10 personer. Vi forbeholder os derfor ret til at aflyse kurset såfremt der ikke er deltagere nok.