Nyheder

Ruko er mere end bare låse og nøgler

Det er ingen hemmelig, at verden hele tiden bliver mere og mere digitaliseret. Dette gælder selvfølgelig også inden for sikringsbranchen, hvor tendensen går mod, at det er elektroniske løsninger, der bliver foretrukket. Det er også en udvikling, som Ruko har været en del af, og vi har i gennem de seneste år taget store skridt mod at tilbyde vores kunder flere elektroniske produkter – I de kommende år vil vi intensivere denne udvikling for at kunne tilbyde vores kunder endnu flere innovative elektroniske sikringsløsninger.

Jens Møller er vendt hjem til Ruko

Jens Møller er pr. 1. september vendt hjem til Ruko, hvor han er startet som afdelingsleder for produktafdelingen og medlem af ledergruppen. Jens er særdeles velkendt i huset - Ikke kun fordi han tidligere har arbejdet hos Ruko, men også fordi at han i sit tidligere arbejde som Business Unit Manager Aperio Scandinavia, faktisk har haft sin daglige gang hos Ruko.

Sådan får du en nemmere hverdag med adgangskontrol

På en arbejdsplads har medarbejderne deres daglige gang – og derudover er der også tit besøg af kunder og eksterne leverandører. Det betyder at dørene åbnes mange gange i løbet af en enkelt dag – og derfor kan det lette hverdagen for både medarbejdere, kunder og eksterne leverandører at have adgangskontrol installeret.