Åbn dørene uanset hvor du befinder dig

Med SMARTair og den nye tilhørende app bliver dagligdagen endnu mere fleksibel — og app'en indeholder en række brugervenlige og funktionelle funktioner. Det eneste det kræver er en smartphone med adgang til WiFi, og at der er Wireless døre installeret i systemet.

"Fordelene er bl.a. at administrator kan låse dørene op for gæster, uanset hvor han befinder sig. I app'en kan man også vælge at tilføje sine favoritdøre, som ofte er de døre som mange mennesker passerer dagligt. Det giver et unikt overblik og øger funktionaliteten." fortæller afdelingschef i produktafdelingen, Allan Christensen.

Samtidig er det også muligt at opbygge og vedligeholde en struktur for  statusmeldinger eller advarsler fra de Wireless døre der er i systemet. Statusmeldinger og advarsler kan automatisk afsendes via mail — og du kan også opbygge en struktur for hvem modtageren af mailen skal være.

App'en er tilgængelig for iOS samt Android. Den har en grafisk brugerflade, som gør det nemt at håndtere og strukturere en eller flere forskellige lokaliteter med Wireless døre.


Yderligere information: Afdelingschef i produktafdelingen Allan Christensen, tlf. 4454 4454