Ruko præsenterer ARX sikkerhedssystem – et kombineret adgangskontrol og tyverialarmsystem

Ruko’s avancerede adgangskontrolsystem ARX tager nu skridtet til at blive et sikkerhedssystem, som kombinerer adgangskontrol og tyverialarm – og al administration sker i samme installation og brugergrænseflade.

Det betyder bl.a. at når man i fremtiden skal designe sikkerhedssystemer til bygninger, vil man med et ARX sikkerhedssystem kunne minimere både kabelinstallation og antallet af installerede enheder. ARX kan opbygges til udstyrsklasse 3, og man anvender centralenheder og læsere til at styre det samlede sikkerhedssystem.

Hvis du allerede i dag har et ARX adgangskontrolsystem, er det enkelt og nemt at opgradere installationen med tyverialarm.

Nyt medlem af Pando familien
Sammen med ARX sikkerhedssystem lanceres vores nye medlem af Pando familien, nemlig Pando™ Display – som er et kombineret betjeningspanel og online læser. Med Pando Display er der også mulighed for at tilpasse farven på læseren – den kan nemlig leveres i mange forskellige RAL farver.

Pando Display kan tilsluttes som læser/betjeningspanel til et dørmiljø eller som fritstående betjeningspanel i fx en reception, overvågningsrum eller lignende. Pando Display er med tydelige og let forståelige symboler og indikeringer – og displayet giver brugeren tydelige informationer og instruktioner ved håndtering og behandling af alarmer og status på systemet. 

 
Yderligere information: Produktchef Lars Nørgaard Hansen, Tlf. 4454 4454