CLIQ har gjort arbejdsdagen mere fleksibel og sikker

I hjemmeplejen i Aalborg havde man et gammelt mekanisk låsesystem, som var slidt og trængte til en udskiftning. Samtidig brugte man også mange arbejdstimer på administration af nøgler til borgerne.

Derfor handlede det om, at finde en sikker og fleksibel løsning, som ville passe til brugernes behov og samtidig være omkostningseffektiv på den lange bane.  

Løsningen
Aalborg kommune valgte CLIQ som løsningen, fordi det elektroniske låsesystem kunne skræddersyes til lige netop deres behov. Mistes der eksempelvis en nøgle, kan den omgående kodes ud af systemet, uden at låsecylinderen skal skiftes eller kodes om. Sikkerheden er dermed hurtigt genoprettet. Administrationen af CLIQ foregår via en almindelig pc, og det er også her man giver forskellige medarbejdere adgang til forskellige steder alt efter, hvad der er behov for.

Oprindeligt startede en anden installatør med at installere låsesystemet, men efter nogen tid overtog Beredskabscenter Aalborg selv opgaven. Siden da har over 2500 borgere som får besøg af hjemmeplejen fået installeret CLIQ, og det er Beredskabscenter Aalborgs egen låsesmedeafdeling som installerer og administrerer låsesystemet. Og fordi de har deres egen låsesmedeafdeling, er de dermed også det første beredskabscenter i Danmark som er sølv certificeret forhandler hos Ruko. 

Udover deres låsesmedeafdeling, har Beredskabscenter Aalborg bl.a. egen vægtertjeneste, biler som afhenter post hos kommunale institutioner og parkeringsvagter som bliver benyttet af flere kommuner landet over.  Og de er også rådgivere for kommunen om forhold inden for sikring og brand.

Fremtiden
Indtil videre har over 2500 borgere i Aalborg kommune fået installeret CLIQ cylindre. Og CLIQ har gjort arbejdsgangen mere effektiv, sikker og fleksibel for hjemmeplejen — og borgerne har oplevet en øget sikkerhed.

 

Yderligere information: Key Account Manager Tonny Bormeth, tlf. 4454 4454