DC700 sætter nye standarder for funktionalitet og komfort

Den nye dørlukker DC700 bliver leveret med CAM-komfort teknologi og designet er enkelt og stilrent. CAM-komfort teknologien bevirker, at modstanden fra dørens vægt bliver lettere, og derved får man nem adgang igennem døren. Derudover er dørlukkeren CE mærket og godkendt til branddøre efter de rette standarder.

Dørlukkeren kan anvendes til enkeltdøre og dobbeltdøre — og det er både med og uden ABDL tilslutning. Den kan monteres på hængselsiden og modsat hængselsiden, på henholdsvis dør og karm. Samtidig har dørlukkeren en indbygget højde justerbar akselforlænger. Som standard kan akslen forlænges helt op til 14 mm, og det betyder dørlukkeren bliver mere fleksibel og brugervenlig.

Man monterer DC700 med en glideskinne. Langhullerne i glideskinnen gør installationen endnu lettere, og alt kan justeres ind hurtigt og let. Dørlukkeren kan bruges til dørbredder fra 950 mm og helt op til 1400 mm, og kan max håndtere 120 kg. Derudover har DC700 justerbar hastighed, sluttryk, åbningsbremse samt lukkeforsinkelse.

Og med DC700 er det altid muligt at finde en løsning som passer til individuelle behov og ønsker.


Yderligere information: Produktchef Jørgen Forland, tlf. 445 4454