Ruko lancerer endnu en elektronisk lås til det private marked

Med Yale Easy er det slut med at smække sig ude. Du låser op ved at taste en kode – man skal altså ikke huske nøglen, når du går hjemmefra og du skal heller ikke stå og lede efter nøglen i lommerne eller tasken når du kommer hjem. Det er nemt og smart. Låsen passer sammen med den velkendte Ruko kasselås, som har været med til at sikre de danske hjem i årevis.

Yale Easy kan indeholde to koder, og låsen kan til enhver tid kodes om. Samtidig kan man også beskytte sig mod, at få afluret sin kode. Står der nogen i nærheden, som ikke skal vide hvilke tal koden indeholder, er det med Yale Easy muligt at indtaste en række forskellige tal før eller efter koden – så kan naboen eller gæster ikke genkende den egentlige kode.

Exceptionel udvikling på markedet

Thomas Mølgaard, som er produktchef hos Ruko, fortæller; ”Den udvikling vi ser på området for elektronisk aflåsning til private er exceptionel. På kun to år har Ruko i samarbejde med Yale lanceret to elektroniske låse, Yale Easy og Yale Doorman, som er til hoveddøren. Derudover har Ruko for nogle år siden lanceret Code Handle, som er en nem elektronisk aflåsning til terrassedøre og vinduer.”

Det er enkelt og lige at gå til at montere Yale Easy. Den kan monteres på alle døre – også tynde døre, hvor det ellers kan være en udfordring at montere en elektronisk lås.

Se mere på www.yalelock.dk

 

Yale og Ruko A/S er begge selskaber i den internationale koncern ASSA ABLOY. Yale Easy er udviklet i samarbejde mellem Ruko og Yale, hvor nytænkning og brugervenlighed har været nøgleordene i processen.