Mød Louise Jensen – Ruko’s nye Account manager

Louise Jensen er netop startet som Account Manager hos Ruko, og hendes ansvarsområder er låsesmedekunder på Sjælland. Louise kommer fra en stilling som konsulent hos Hilti – og har derfor et rigtig godt kendskab til håndværkerbranchen.

Da Louise tidligere har solgt værktøj til håndværkere, har hun fået stor erfaring med salg – og hun ved hvad der skal til, for at sikre den tætte relation til kunderne.

Hos Ruko vil Louise som Account Manager være med til at sikre effektiv hjælp og professionel rådgivning til vores låsesmedekunder på Sjælland. Derudover har Louise også god erfaring med butiksindretning, og det vil hun også kunne hjælpe kunderne med. Om jobbet siger Louise: ”For mig er det afgørende at skabe en tæt relation til kunderne, og udvikle deres forretning i samarbejde med dem. Jeg ser også frem til at være bindeleddet mellem dem og Ruko.”

Sikringsbranchen bød på spændende muligheder

Det var en flytning fra Fyn til Sjælland, som gjorde at Louise øjnede muligheder for at starte en karriere i sikringsbranchen. Jobbet hos Ruko virkede tiltalende fordi hun her ville få en fast kundegruppe, og derudover skulle hun også lære Ruko’s omfattende produktportefølje at kende. Her har vi alt fra stifter til låsecylindre, dørautomatik og avancerede adgangskontrolsystemer.

Hos os er Louise en del af vores låsesmedeafdeling, som bl.a. tilbyder hjælp og rådgivning til vores låsesmedekunder. Hjælpen og rådgivning kan bl.a. udmønte sig ved deltagelse i salgsmøder, butiksindretning og udvikling af virksomheden i samarbejde med kunderne.

Vi er glade for at kunne byde Louise velkommen – og ser frem til at kunne drage nytte af hendes viden og erfaring.