Brevkasseanlæg med nøglekomfort

Det er nu, der skal tænkes på at opstille brevkasseanlæg i etageejendomme. Med årets udgang skal al post til beboere i lejligheder kunne afleveres i stueetagen. Brevkasserne skal kunne låses.

Om et halvt års tid, når postloven træder i kraft, skal ejerne af etageejendomme være klar med brevkasseanlæg i stueetagen til beboernes post. Landet over er man så småt i gang med at sætte de lovbestemte brevkasseanlæg op. De gør det betydeligt nemmere at være postbud, men de nye regler medfører umiddelbart noget besvær for ejendomsadministratorer og lejlighedsbeboere. Brevkasserne skal kunne låses, og det risikerer at betyde endnu en nøgle i nøglebundtet og dermed mere besvær i hverdagen.

Høj sikkerhed
At lukke sig ind og hente post behøver ikke være et irritationsmoment. En låsesmed kan omkode brevkasselåsen for at opnå en alt-i-en-løsning, altså én nøgle til det hele, med en meget høj grad af sikkerhed. Det kræver bare, at der er tale om et låsesystem, eksempelvis fra Ruko. ”Vi anbefaler, at ejendomsadministratorer og boligforeninger benytter lejligheden til at kontakte en låsemed for at få efterset, om låsesikkerheden i ejendommen i øvrigt er i orden,” siger salgsdirektør Tommy Hjulmand fra Ruko og fortsætter:  ”Med et Ruko låsesystem opnås ikke kun nøglekomfort, men også maksimal sikkerhed,” forklarer han.

Nøglekomfort
Ole Finsen er direktør og ejendomsadministrator for Finsen Ejendomme, der blandt andet udlejer boliglejemål i Toldbodgade i København. Han er ved at undersøge de praktiske forhold for de brevkasseanlæg, han er pålagt at opstille.

”Vores lejere kan vælge at få nøglekomfort, ” siger Ole Finsen og fortsætter: ”Med et låsesystem fra Ruko slipper man for en ekstra nøgle til brevkassen. Det er nu engang lettere kun at skulle bruge én i nøgle til både brevkasse, hoveddør og entrédør. De nye regler behøver ikke gøre hverdagen mere besværlig for beboerne.”

I Toldbodgade vil Ole Finsen gerne have brevkasseanlægget sat op, mens det hverken er for koldt eller for varmt i vejret. ”Vi skal jo have det gjort inden 2009 er omme, så kan vi ligeså godt gå i gang, inden det bliver efterår,” siger han.


Yderligere Information:
Salgsdirektør Tommy Hjulmand, Ruko A/S. Telefon 44 54 44 54.
Direktør og ejendomsadministrator Ole Finsen, Finsen Ejendomme. Telefon 33 11 61 82.