Årets Låsesmedelærling er fundet

Kenneth Eneroth-Hansen fra Låsespecialisten i Valby er blevet kåret som Årets Låsesmedelærling. Hans indsats under uddannelsen har ikke kun givet ham den attraktive titel; Kenneth kan også se frem til en rejse til Finland. Ruko stod for prisoverrækkelsen i TEC Ballerup.

Nu er det blevet afsløret, hvem der får titlen som Årets Låsesmedelærling. Det er Kenneth Eneroth-Hansen fra Låsespecialisten i Valby. Han har fået titlen, blandt andet fordi han altid er mødt velforberedt til undervisningen og har vist stort engagement i låsesmedefaget.

Kommer tidligt – går sent
Salgschef Jan Brevadt fra Ruko siger: ”Kenneth Eneroth-Hansen bliver ved, indtil opgaven er løst. Han er omhyggelig og grundig. Han er typen, der kommer tidligt – og til gengæld går sent. Oven i det er han en god kammerat og altid klar med et godt råd og en hjælpende hånd til sine holdkammerater.” Det er ikke kun på TEC Ballerup, at Kenneth Eneroth-Hansen har et godt omdømme. Også blandt kollegerne hos Låsespecialisten i Valby er han yderst vellidt og kendt for at være stabil og meget grundig.

Medbragte eget værktøj
På TEC Ballerup lagde man mærke til, at Kenneth Eneroth-Hansen gjorde sig den ulejlighed at ankomme i egen firmabil, blot fordi han gerne ville bruge det helt rigtige værktøj og materialer.

Turen går til Finland
For sin ihærdighed, kompetencer og resultater får Kenneth Eneroth-Hansen et diplom og en rejse til Finland. Prisen blev overrakt af Carsten Brund fra Ruko, som sponserer prisuddelingen. På programmet i Finland står et besøg hos det finske svar på Ruko, Abloy Oy, og en tur på snescooter. Årets Låsesmedelærling er familiefar på 37 år og har to børn.

Yderligere Information: Marketingchef Dorthe Møllegaard, telefon 44 54 44 54.