Lærling fra Slagelse indstillet til Ruko Prisen 2011

Bo Niels Knudsen fra Bagger Låse & Alarm i Slagelse er kåret som Holdets Lærling på TEC i Ballerup, og han er dermed indstillet til Ruko Prisen 2011.

Bo Niels Knudsen er af sine faglærer på TEC i Ballerup valgt som Holdets Lærling på Hold 2 på låsesmedeuddannelsen. Han skal derfor til efteråret dyste om Ruko Prisen 2011, der uddeles til den lærling på uddannelsen, der i 2011 har udmærket sig hvad angår både faglige og personlige kompetencer

Ud over æren og et diplom omfatter Ruko Prisen 2011 en rejse til Finland inkl. et studiebesøg hos Ruko’s søsterselskab Abloy OY.

Også udlært tømrer
Det er TEC i Ballerup, der har indstillet Bo Niels Knudsen på grund af hans store engagement, gode humør og store hjælpsomhed overfor holdkammeraterne. Bo er også uddannet tømrer, og har derfor haft gode muligheder for at hjælpe kammeraterne med træarbejdet.

Bo Niels Knudsen er ansat hos Bagger Låse & Alarm, der har hovedsæde i Slagelse og afdelinger i Holbæk, Ringsted, Næstved, Kalundborg og Århus. Virksomheden beskæftiger 20 medarbejdere og er landsdækkende via partnerskaber.

Bo Niels Knudsen skal kæmpe om prisen med Bo Winter Christensen, der blev kåret som Holdets Lærling på Hold 1 i februar måned. Sidste deltager bliver indstillet , når lærlingene på Hold 3 afslutter deres uddannelse på TEC til efteråret.

Yderligere Information
Marketingchef Dorthe Møllegaard, telefon 44 54 44 54.