Holdets lærling fra årets sidste hold er fundet

Det blev Søren Hansen fra Vesløs i Nordjylland, der løb med titlen som holdets lærling på årets sidste hold af den populære låsesmedeuddannelse.

Kampen om Ruko Prisen 2012 er gået ind i sin afgørende fase — og i løbet af december bliver årets lærling, og dermed vinderen af Ruko Prisen fundet.

Kandidaterne til Ruko Prisen bliver fundet blandt de 25 låsesmede som hvert år bliver uddannet fra TEC i Ballerup. Låsesmedeuddannelsen er fordelt på tre hold årligt, og ved hvert hold bliver holdets lærling udnævnt.

Jysk sindighed er en god egenskab
Privat bor Søren Hansen sammen med sin kone i Vesløs. Sammen har de tre børn, hvoraf to af dem stadig bor hjemme. Han arbejder til daglig hos Thisted Låseservice.

Ifølge Peter Henriksen, som underviser på TEC i Ballerup, var det Sørens overblik og jyske sindighed som gjorde, at det lige netop var ham der løb med titlen som holdets lærling. Samtidig imponerede Sørens personlighed og svendeprøve også underviserne.

"I kraft af Sørens modenhed og overblik, har han leveret en rigtig flot svendeprøve, som siger spar to til alt hvad vi har set tidligere. Samtidig indeholder Søren også en god portion humor — og en formidabel fornemmelse for hvad der er op og ned på et stykke låsearbejde" fortæller Peter.

Andet år med Ruko Prisen
Som vinder af holdets lærling modtog Søren Hansen et diplom og gave fra Ruko, og muligheden for at vinde Ruko Prisen. Det er anden gang Ruko Prisen bliver uddelt.

Søren Hansen skal konkurrere med Thomas Lynge og Steen Nielsen om Ruko Prisen — og det er i løbet af december TEC i Ballerup beslutter hvem der skal vinde prisen. 

Vinderen af Ruko Prisen modtager en forgyldt hængelås og en studierejse til ABLOY i Finland. Ligesom Ruko, er ABLOY også en del af verdens største sikringskoncern ASSA ABLOY.


Yderligere information:

Marketingchef Dorthe Møllegaard, tlf. 44544454