Om Ruko

/global/scaled/3543x726x0x525x2000x408/Other-Ruko_dk-Om_Ruko-Triton_tre_nøgler.jpg

Ruko blev stiftet i 1930 af Rudolf Koreska – en visionær låsesmed, der allerede fra firmaets start lagde vægt på teknisk viden, udvikling, uddannelse samt et tæt samarbejde med politi, vagtselskaber og forsikringsselskaber.

Dette blev grundlaget for firmaets succes.

I dag er Ruko meget mere end låse og nøgler. Vi er en del af ASSA ABLOY, der er verdens førende leverandør af løsninger til komplet sikring af døren, med et bredt sortiment af produkter og serviceydelser, der hjælper til en effektiv sikring af boliger, institutioner og erhvervsbyggerier.

Ruko satser målrettet på kvalitetsprodukter i et funktionelt og elegant design – produceret med respekt for menneskelige ressourcer og miljøet. Ruko har et tæt samarbejde med sine forhandlere, der løbende bliver uddannet i Ruko’s store produktsortiment. For hos Ruko ved vi, at der står mennesker bag nøglen til den sikreste løsning.

For yderligere information se www.assaabloy.com.

 

Ruko - en del af ASSA ABLOY

Om ASSA ABLOY
ASSA ABLOY er verdens førende leverandør af løsninger til komplet sikring af døren med udgangspunkt i slutbrugernes behov for sikkerhed, tryghed og brugervenlighed. Koncernen har 43.000 medarbejdere og en årlig omsætning på over 48 milliarder SEK.

ASSA ABLOY i korte træk
Organisationens styrke er dens brede vifte af både traditionelle og nye produkter, der kan kombineres til at skabe mange forskellige dørmiljøer. ASSA ABLOY har produkter, der passer til forskellige klimaer, forskellige typer af bygninger og forskellige sikkerhedsbehov. Ved at kombinere hundredetusinder af komponenter for at imødekomme behov fra både forbrugere, arkitekter og installatører, skaber organisationen produkter med den rigtige kvalitet, det flotteste design og den bedste pris. Disse produkter er optimale både i nye byggerier, men også i forbindelse med renoveringsprojekter.

De seneste år har organisationen lanceret en række produkter, der har til formål at reducere energiforbruget i bygninger. Ved at anvende døre med forbedret isolering og nye tætningsprodukter, kan varmetabet i kolde klimaer begrænses, samtidig med at kulden fra aircondition i varme klimaer beholdes indenfor. Derudover arbejder organisationen konstant på at anvende flere genbrugsmaterialer i døre.

ASSA ABLOY arbejder i både modne- og vækstmarkeder i hele verden, og har en ledende position i det meste af Europa, Nordamerika, Asien og Stillehavsregionen. I det hastigt voksende sikkerhedssegment har organisationen en stærk tilstedeværelse i områder som adgangskontrol, identifikationsteknologi, dørautomatik og hotelsikkerhed.

ASSA ABLOY Group er inddelt i tre regionale og to globale divisioner. De regionale divisioner; den amerikanske, den europæiske og stillehavsregionen, producerer og sælger mekaniske og elektromekaniske låse, cylindre og sikkerhedsdøre, der er specielt tilpasset de standarder der findes for sikkerhed i hvert marked. De globale divisioner; Global Technologies og Entrance Systems, producerer og sælger elektronisk adgangskontrol, identifikationsprodukter og adgangsautomatik på et globalt marked.

Læs mere på den internationale hjemmeside her.