En vision om nul affald

ASSA ABLOY stræber efter at minimere affald ved enhver given lejlighed, med udgangspunkt i mantraet - reduktion, genbrug og recirkulation.

Dette mål gør det muligt for os at fokusere mere på affaldshåndtering, for at undgå affaldsdannelse i første omgang. I EMEA-divisionen har ASSA ABLOY 15 lokaliteter, der har opnået visionen om nul affald til deponering. For at validere denne præstation har ASSA ABLOY udpeget den internationalt anerkendte NGO, Carbon Trust, til uafhængigt at verificere koncernens ”nulstilstand”. 

"At undgå deponering af affald er et vigtigt første skridt for virksomheder, der ønsker at håndtere affald mere effektivt. Det er ikke let at opnå dette for alt affald, især ikke for en produktionsvirksomhed. ASSA ABLOY fortjener et klap på skulderen, for at have opnået nul affald til deponering på 15 af sine lokationer i hele Europa. Carbon Trusts uafhængige verifikation af denne præstation demonstrerer ASSA ABLOYs klare forpligtelse til at forbedre affaldshåndtering og deres sats på bæredygtighed” udtaler Darran Messem, adm. Direktør for Carbon Trust, Certification.