Innovation og bæredygtige løsninger

Innovation er grundlaget for vores og verdens fremtidige vækst. Som verdens førende inden for dørløsninger søger ASSA ABLOY også at være den mest innovative.

Innovation er en del af ASSA ABLOYs DNA. Siden 2005 har vi øget vores investeringer i R&D med 130 % og øget antallet af produktdesignere til 1.400.

Salget af produkter, der er blevet lanceret i løbet af de seneste tre år, tegner sig for næsten 30 % af vores samlede salg, mens salget af elektromekaniske produkter er steget fra 20 til 49 procent af koncernens salg siden 2000.

Som følge af ASSA ABLOYs tilgang til innovation og bæredygtighed er koncernen i 2018 blevet optaget på Forbes' liste over verdens 100 mest innovative selskaber. Det er fjerde gang ASSA ABLOY pryder Forbes anerkendte liste, som vi har optrådt på i hhv. 2013, 2014, 2016 og 2018.

Med mere end to årtiers erfaring fortsætter ASSA ABLOY med at føre an i udviklingen af ​​sikkerhedsbranchen og indfører løbende bæredygtige og sikre løsninger.

Bæredygtige produkter og processer er i sig selv mere effektive i deres brug af ressourcer. ASSA ABLOY kan reducere omkostninger og skabe værdi både for koncernen og for sine kunder, ved at gøre bæredygtighed til en integreret del af produktinnovationsprocessen.

Målet er at sikre, at nyudformede produkter bliver så energieffektive som muligt. Vi ønsker at udvikle nye produktkoncepter, som løser kundeproblemer og skaber kundeværdi baseret på bæredygtige løsninger og processer.