Ledige stillinger

/global/scaled/5641x2457x0x463x1000x435/Other-Ruko_dk-Om_Ruko-Job-og-uddanelse-Ruko_låse_nøgler_arbejde.jpg

Hos Ruko er vi altid på udkig efter kvalificeret arbejdskraft. Nederst på denne side kan du se, hvis vi pt søger ledige stillinger besat.

Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med et kort CV i Word format til personaleafdelingen på e-mail: personale@ruko.dk.

Hvis du søger job som timelønnet i vores produktion, kan du ligeledes med fordel benytte vores online ansøgningsskema.

Ledige stillinger

Systemberegner til Kundeservice system

Uopfordret ansøgning

Online ansøgningsskema

Hvis du søger en stilling som medarbejder i produktionen kan du benytte vores online ansøgningsskema.

Hvis du søger en funktionærstilling skal du sende os en ansøgning, hvor du kort fortæller om hvilken slags stilling du søger, hvorfor du mener at Ruko skal være din næste arbejdsplads, dine kvalifikationer samt lidt om dig selv. Ansøgningen sendes med et kort CV til personaleafdelingen, Ruko A/S, Marielundvej 20, 2730 Herlev eller på e-mail personale@ruko.dk. Vi vil derefter vurdere mulighederne for en eventuel ansættelse.

Når du sender os en uopfordret ansøgning, og der p.t. ikke er ledige stillinger, vil du blive optaget i vores emnebank. Hvis vi således i første omgang ikke kan gøre brug af dine kvalifikationer, vil du inden for det næste halve år automatisk komme i betragtning, hvis vi får en tilsvarende stilling ledig.