Er du vores nye digitale marketingmedarbejder? - vikariat

Vil du have en værdifuld erfaring i en travl marketingafdeling, hvor opgaverne er mange og alsidige? Og brænder du for digital markedsføring og har erfaring med at arbejde med digitale kanaler? Så er du måske den, vi søger.

Da vores nuværende digitale marketingmedarbejder snart skal udstationeres i et af vores udenlandske søsterselskaber i 3 måneder, søger vi en person til et vikariat af 6 måneders varighed med opstart hurtigst muligt.

Hvad tilbyder vi?

For den rette person tilbyder vi et vikariat af 6 måneders varighed, hvor du får stort ansvar og rig mulighed for at præge dine egne opgaver.

Du får mulighed for at få værdifuld erfaring i en marketingafdeling, hvor tempoet er højt og opgaverne er mange og alsidige.

Du kommer til at indgå i vores marketingafdeling på lige fod med resten af teamet.   

Hvad skal du lave?

Dine arbejdsopgaver kunne fx være:

  • Styre vores aktiviteter på sociale medier – primært Facebook og LinkedIn
  • Udarbejdelse af content til vores hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier
  • Opsætning og optimering af annoncer på sociale medier – primært Facebook og LinkedIn
  • Opsætning og udsendelse af vores Yale nyhedsbrev
  • SEO optimering af vores hjemmesider – arbejdet består bl.a. af udarbejdelse af SEO venlige tekster, vedligeholdelse af søgeordslister og udarbejdelse af månedlige SEO rapportér

Hvem er du?

Vi forstiller os, at du har en lang- eller mellemlang videregående uddannelse inden for marketing. Eller, at du har 1-2 års erfaring med at arbejde i en marketingafdeling.

Du kommer til at arbejde meget med tekstproduktion. Så hvis du er god til at skrive, og synes at det er sjovt at producere indhold til flere kanaler og målgrupper, er det en fordel.

Ligeledes er det en fordel, at du har erfaring med at arbejde med SoMe, især Facebook og LinkedIn.

Du skal desuden kunne fremvise en ren straffeattest.

Kan du se dig selv på vores hold?  

Hvis du kan se dig selv på holdet, så send din ansøgning og CV til os inden d. 1. marts. Vi indkalder dog løbende til samtaler, og vi stopper processen, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte marketingchef, Dorthe Møllegaard, på tlf.: 3037 3402 eller på mail: dorthe.mollegaard@assaabloy.com

Send din ansøgning online her

Hvem er vi?

Ruko blev stiftet i 1930 af Rudolf Koreska – en visionær låsesmed, der allerede fra firmaets start lagde vægt på teknisk viden, udvikling, uddannelse samt et tæt samarbejde med politi, vagtselskaber og forsikringsselskaber. Det blev grundlaget for firmaets succes. I dag er Ruko meget mere end låse og nøgler. Vi er en del af ASSA ABLOY koncernen, der er verdens førende leverandør af løsninger til komplet sikring af døren. ASSA ABLOY koncernen har over 47.000 medarbejdere og en årlig omsætning på over 7,3 milliarder EUR.