Vi har brug for en frisk studentermedhjælper til vores marketingteam - er det dig?

Vil du have en spændende og alsidig hverdag med interessante arbejdsopgaver inden for marketing, kommunikation og web? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til marketing.

Vi har travlt i vores marketingafdeling, og søger derfor til vores kontor i Herlev en studentermedhjælper 10-15 timer om ugen med start hurtigst muligt.
Hvad tilbyder vi?
 
Vi tilbyder et udsædvanlig alsidigt job, hvor du får mulighed for at komme i berøring med alle former for marketingaktiviteter. Der er fart på - og du vil derfor fra start få egne projekter og ansvarsområder. Hvis du har gåpåmod og er klar til at tage udfordringen op, er der højt til loftet.
 
Du kommer til at indgå på lige fod med de andre kolleger i vores marketingafdeling. Humøret i afdelingen er altid højt. Så har du humoristisk sans, og trives du i et socialt miljø, vil du passe godt ind på holdet.
 
Hvad skal du lave?
 
Dine arbejdsopgaver kunne fx være:
 
  • Skrive og planlægge indhold til sociale medier, hjemmeside og nyhedsbreve.
  • Bruge data fra Google Analytics, Facebook Analytics eller lignende til at optimere vores hjemmesidetrafik og digitale kampagner.
  • SEO arbejde - arbejdet består i at kvalitetstjekke vores hjemmeside i Siteimprove, samt i at udarbejde månedlige SEO rapporter.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse inden for marketing på enten bachelor- eller kandidatniveau, og at du har 1-2 år tilbage af din uddannelse.
 
Hvis du har erfaring med nogle af ovenstående opgaver, er det desuden en klar fordel.
 
Desuden er det en fordel, hvis du:
 
  • Har erfaring med at arbejde med CMS systemer
  • Har erfaring med at arbejde i analyseværktøjer som Google Analytics og Siteimprove
  • Sproglig stærk i dansk - god til engelsk, da det er vores koncernsprog.
Du skal desuden kunne fremvise en ren straffeattest.
 
Kan du se dig selv som en del af vores team?
 
Send din ansøgning inden den 15. marts. Vi ønsker dog stillingen besat hurtigst muligt, og vil derfor indkalde løbende til samtaler. Vi stopper processen, når vi har fundet den rigtige kandidat.
 
Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte marketingchef Dorthe Møllegaard på telefon 3037 3402 eller på dorthe.mollegaard@assaabloy.com
 
 
Hvem er vi?
 

 
Ruko blev stiftet i 1930 af Rudolf Koreska - en visionær låsesmed, der allerede fra firmaets start lagde vægt på teknisk viden, udvikling, uddannelse samt et tæt samarbejde med politi, vagtselskaber og forsikringsselskaber. Det blev grundlaget for firmaets succes. I dag er Ruko meget mere end låse og nøgler. Vi er en del af ASSA ABLOY koncernen, der er verdens førende leverandør af løsninger til komplet sikring af døren. ASSA ABLOY har over 47.000 medarbejdere og en årlig omsætning på over 7,3 milliarder EUR.