Vil du være med til at sætte dit præg på verdens største organisation inden for mekaniske og elektroniske sikringsprodukter?

Vi søger en graduate trainee til en udfordrende stilling i Ruko's marketingafdeling.

Du vil som trainee komme til at arbejde med et bredt spektrum af marketing- og kommunikationsopgaver. Vores trainee-program er et fastlagt forløb på 18 måneder, og du vil begynde med at arbejde seks måneder hos Ruko. I løbet af de 18 måneder vil der være to udstationeringer af 3-5 måneder varighed to forskellige steder i koncernen. Der vil være én udstationering i EMEA og én udstationering i et af vores søsterselskaber i enten Sverige eller Norge.

Vi forventer at du tiltræder i september 2017.

Arbejdsopgaver

Som trainee hos Ruko får du en travl og spændende hverdag. Du vil være med til at udvikle, gennemføre og analysere forskellige projekter og opgaver inden for marketing og kommunikation.

Et af dine første projekter kunne fx være at re-organisere vores hjemmeside for at optimere trafikken, struktureret SEO arbejde, skrive nyt content og være projektleder på vores forestående lancering af BIM-objekt. Det er derfor vigtigt, at du har gode kommunikationsevner, og er i stand til at formidle svært stof på en let og tilgængelig måde.

Din baggrund

Du er sandsynligvis lige blevet færdig som kandidat. Og det er en stor fordel, hvis du også har relevant erfaring – specielt inden for brug af sociale medier, CMS systemer eller kender til Google Analytics og kan omsætte tal til brugervenlighed.

Som person er du ambitiøs, respektfuld og har gode samarbejdsevner. Og du ved hvordan man formulerer sig skriftligt og mundtligt — både på dansk og engelsk.

Vi tilbyder

En interessant og alsidig hverdag, hvor du får stort ansvar for dine arbejdsopgaver. Du bliver en del af en engageret, dynamisk og spændende afdeling, hvor vi værdsætter kreativitet og selvstændighed. Samtidig får du også god mulighed for at udvikle dig personligt gennem tiden som trainee.

Ansøgningen skal sendes via personale@ruko.dk til marketingchef Dorthe Møllegaard snarest muligt, og senest den 14. juli 2017. 

Ruko blev stiftet i 1930 af Rudolf Koreska – en visionær låsesmed, der allerede fra firmaets start lagde vægt på teknisk viden, udvikling, uddannelse samt et tæt samarbejde med politi, vagtselskaber og forsikringsselskaber. Det blev grundlaget for firmaets succes. I dag er Ruko meget mere end låse og nøgler. Vi er en del af ASSA ABLOY koncernen, der er verdens førende leverandør af løsninger til komplet sikring af døren. ASSA ABLOY koncernen har over 47.000 medarbejdere og en årlig omsætning på over 7,3 milliarder EUR.