Vil du have en spændende og alsidig hverdag med interessante arbejdsopgaver inden for marketing, kommunikation og web?

Så er du måske vores nye studentermedhjælper i marketing.

Som studentermedhjælper i marketing vil du fra start af for et stort ansvar for dine arbejdsopgaver, og indgå på lige fod med de andre kollegaer i afdelingen. I afdelingen har vi bl.a. arbejdsopgaver inden for marketing, kommunikation og web, og du vil være med til at udvikle, gennemføre og evaluere projekter inden for disse områder.  

Arbejdstiden er på 15 timer ugentligt, og tiltrædelse er hurtigst muligt. 

Arbejdsopgaver
Vi arbejder med en bred vifte af opgaver, og du vil derfor få en alsidig arbejdsdag. Et eksempel på en arbejdsdag kunne bl.a. være at kvalitetstjekke vores hjemmesider i værktøjet Siteimprove, planlægge indhold til sociale medier sammen med en kollega eller skrive en nyhed til vores hjemmeside.

Derudover vil du også få ansvaret for dine egne projekter, det kan bl.a. være at optimere indholdet på vores Partner Area – som indeholder målrettet kommunikation til forskellige forhandlersegmenter.

Din baggrund
Du er i gang med en videregående uddannelse, hvor du har 1-2 år tilbage. Det er en stor fordel hvis du skal i praktik i forbindelse med din uddannelse. Så ville vi kunne tilbyde at du starter i praktik, og fortsætter som studentermedhjælper – eller i omvendt rækkefølge.

Derudover er det også en fordel hvis du har erfaring med at skrive tekster til forskellige platforme, sociale medier og CMS systemer. 

Som person er du struktureret, ambitiøs og indehaver af et godt humør. Det er også vigtigt at du har gode samarbejdsevner – og at kommunikationsevnerne er i top på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Som studentermedhjælper hos os får du et job med ansvar og en stor kontaktflade i organisationen. Du bliver en del af en engageret, dynamisk og travl afdeling – hvor vi værdsætter kreative input og idéer.

Send din ansøgning via personale@ruko.dk til marketingchef Dorthe Møllegaard senest den 1. august 2017. Vi glæder os til at høre fra dig.  

Ruko blev stiftet i 1930 af Rudolf Koreska – en visionær låsesmed, der allerede fra firmaets start lagde vægt på teknisk viden, udvikling, uddannelse samt et tæt samarbejde med politi, vagtselskaber og forsikringsselskaber. Det blev grundlaget for firmaets succes. I dag er Ruko meget mere end låse og nøgler. Vi er en del af ASSA ABLOY koncernen, der er verdens førende leverandør af løsninger til komplet sikring af døren. ASSA ABLOY koncernen har over 47.000 medarbejdere og en årlig omsætning på over 7,3 milliarder EUR.