Sikring af døre og vinduer til private

/global/scaled/650x284x3x0x650x283/Other-Ruko_dk-Til_private-Ruko_låse_private.jpg

I private boliger har tidssvarende og effektiv låsesikring stor betydning. Dels er det ubehageligt og utrygt at have indbrud og dels har god sikring ofte også en præventiv virkning, så tyven opgiver sit ærinde.

I private boliger har tidssvarende og effektiv sikring af døre og vinduer stor betydning. God og effektiv sikring af hjemmet har nemlig ofte en præventiv virkning – og det kan betyde at tyven opgiver sit ærinde. Derfor er det en god idé at give din bolig et sikringstjek. Her bør du tænke som en tyv – hvor ville det være mest oplagt at bryde ind?

Oftest sker indbrud via vinduer eller terrassedøren. Derfor er det oplagt at sætte ind her, og sørge for dine vinduer er i god og solid stand – og at de er sikret med en vindueslås. Læs mere om vinduessikring her.   

Herefter kan du gå videre til terrassedøren. Det er nemlig også en populær flugtvej for tyven, og det er vigtigt at sørge for terrassedøren kan låses indefra med nøgle eller kode. Find yderligere information om sikring af terrassedøren her.

Gode og solide låse på hoved- og kælderdøre gør en forskel

Når der er styr på sikringen af vinduer og terrassedøren, så bør næste punkt på listen være sikring af hoved- og kælderdøre. Som hovedregel skal dørene også være i en god kvalitet – og sikret med låse som er dirke- og boresikre. Samtidig er det også en god idé at vælge patenterede låse, for så kan nøglerne kun kopieres hos godkendte Ruko forhandlere.

Ruko har to låsesystemer til private der opfylder ovenstående krav – og de hedder Serie 1200 og Garant Plus. Vælger du et af de to låsesystemer kan du også få samme nøgle til det hele.

Skift den velkendte nøgle ud med en elektronisk lås

Hvis du gerne vil skifte den velkendte mekaniske nøgle ud med en elektronisk lås, så har Ruko også elektroniske låse til private boliger.

Yale Doorman er en elektronisk lås, som er velegnet til parcel- og rækkehuse. Og med Yale Doorman kan du også styre låsen via en app, og tilkoble det Yale's alarmsystem, Yale Smart Living. Læs mere om Yale Doorman her.   

Yale Easy er en elektronisk lås, som passer godt til fx lejligheder, hvor der i forvejen sidder en kasselås. Den elektroniske lås kan indeholde to koder, og koderne kan nemt og hurtigt udskiftes. Find mere information om Yale Easy her.