Arkitektrådgivning

/global/scaled/5641x2457x0x478x1000x435/Other-Ruko_dk-Til_virksomheder_og_arkitekter-handtryk.jpg

Når design også skal være funktionelt

Ruko's arkitektrådgivning varetages af en speciel konsulentafdeling, der vederlagsfrit bistår arkitekter og andre projekterende med totalrådgivning fra behovsanalyser til beslåning af døre, i forbindelse med nybyggeri og renovering af private ejendomme, institutioner og erhvervsvirksomheder.

Ved at tænke komplet beslåning med allerede i projekteringsfasen, opnås bedst mulig harmoni mellem design, funktionalitet og sikring ved løsninger, der er skræddersyet til byggeriets behov. Hjælp og vejledning fra start til slut minimerer samtidig risikoen for eventuelle fejlinstallationer og giver desuden størst mulig glæde af beslag- og låseprodukterne.

Totalrådgivning

På baggrund af mange års erfaring med projektbeskrivelser står Ruko A/S’ arkitektkonsulenter til rådighed med et totalkoncept, der medtænker design, brugervenlighed og varierende sikkerhedsbehov; hermed sikres det bedst mulige resultat for både den projekterende, bygherre og brugere.

Beslagspecifikation

Udarbejdelse af komplette beslagspecifikationer med beregning af projektets beslåning fra dørlister til låseplaner, giver et effektivt projektstyringsværktøj til brug under hele projektets forløb.

Rådgivningskonsulenter

Ruko's arkitektrådgivning har konsulenter, der står til rådighed i hele Danmark. Den gratis rådgivning inkluderer personlige møder på tegnestuen eller på byggepladsen.