Boligforeningen Stenbjergparken i Sønderborg

/global/scaled/525x229x0x48x525x228/Other-Ruko_dk-Referencer-Boligselskab i Sønderborg-Reference artikel - Stenbjergparken.jpg

Udfordringen

Hos beboerne i Stenbjergparken levede deres låsesystem ikke længere op til behovene — og systemet kunne faktisk ikke administrere flere brugere.

Samtidig ønskede boligforeningen også et nemmere og mere overskueligt system, som skulle være let at administrere. Derfor blev det besluttet, at der skulle installeres et nyt adgangskontrolsystem, som kunne rumme et ubegrænset antal af brugere.

Løsningen

Valget faldt på SMARTair. Og nu er der installeret SMARTair på beboernes hoveddøre samt på kælderdørene. Der blev også fundet en løsning, så man kunne integrere SMARTair med de nuværende dørtelefoner. Og boligforeningen sparede derfor omkostningerne til indkøb og installation af nye dørtelefoner.

Samtidig var der også andre fordele at hente. "Det var klart et stort plus, at SMARTair kunne rumme et ubegrænset antal af brugere. Det gør systemet meget attraktivt for et bredt spektrum af kunder. Og det, at SMARTair kan kobles til vaskeriet i boligforeningen og booking af festsal, er en stor fordel," fortæller Lars Ellebæk Jensen fra Bygma i Sønderborg, som har stået for installationen af SMARTair i Stenbjergparken.

Fremtiden

Med SMARTair installeret, har boligforeningen fået et fleksibelt og fremtidssikret adgangskontrolsystem, som bevarer et højt sikkerhedsniveau uanset ændringer i behov. Fremover slipper boligforeningen også for besværet med at administrere nøgler, når folk fraflytter lejlighederne. Og det betyder, at boligforeningen kan spare meget tid på administration og arbejdstimer.


Kunde: Boligselskabet SAB i Sønderborg
Løsning: SMARTair Zys