Kræftens Bekæmpelse i København

/global/scaled/514x224x0x1x514x224/Other-Ruko_dk-Referencer-Kræftens Bekæmpelse-kraeftensbekaempelse.jpg

Udfordringen

Hos Kræftens Bekæmpelse i København havde flere års udvidelse og knopskydninger af adgangs – og sikkerhedssystemet gjort systemet uoverskueligt.

Tiden var moden til et nyt system. ”Vi ønskede et sikkert, fleksibelt og fremtidssikret system til adgangskontrol, som kunne kombineres med et alarmsystem,” forklarer driftskoordinator i Kræftens Bekæmpelse i København Poul Vitting. Han fortsætter: ”Kræftens Bekæmpelse har behov for at være en åben arbejdsplads, men skal samtidig have kontrol med, hvem der kommer, hvor og hvornår.”

Løsningen

Kræftens Bekæmpelse indhentede tre tilbud og endte med at vælge adgangskontrolsystemet ARX.

Nu har forskere og administrativt personale i Kræftens Bekæmpelse ubegrænset adgang til de områder, de er clearet til, mens sammenkoblingen med alarmsystemet ligeledes giver tryghed for medarbejdere, som arbejder i laboratorierne om natten.

Om natten er bygningen tilsluttet alarm, men ARX adgangskontrollen deaktiverer alarmen i det rum, der ønskes adgang til.

Fremtiden

”Vi har fået et adgangskontrolsystem, som matcher vores behov”, fortæller driftskoordinator i Kræftens Bekæmpelse Poul Vitting. Samtidig er fremtiden er sikret uden knopskydninger, for Ruko ARX kan udvides og kobles sammen andre bygninger, hvis behovet for adgangskontrol ændrer sig.

Kunde: Kræftens Bekæmpelse i København
Løsning: ARX