AC Hotel Bella Sky valgte dørlukkere fra Ruko

/Other/Ruko_dk/Referencer/Hotel%20Bella%20Sky/bella-sky-ruko-foto-top-af-siden.jpg

Da AC Hotel Bella Sky skiftede ejere, blev der også sat nye krav til sikkerheden på hotellet.

Derfor fik Kasper Færk Jacobsen, som er teknisk manager hos AC Hotel Bella Sky, til opgave at finde en dørlukker som kunne blive installeret på hotellets 814 værelser.

Med hjælp fra Tommy Andersen, som er daglig leder hos SERA Hotelsikkerhed, endte hotellet med at lave tre prøveinstallationer med forskellige dørlukkere. Dermed kunne de nemt afgøre hvilken dørlukker der passede bedst til deres behov og ønsker.

Løsningen
Med afsæt i de krav, valgte AC Hotel Bella Sky en dørlukker fra ASSA ABLOY, og SERA Hotelsikkerhed installerede samtlige dørlukkere. En af grundene til at dørlukkeren blev valgt, var bl.a. at gæsten nemt og hurtigt kunne lukke døren selv, uden at det ville resultere i at døren smækkede i.

Derudover var der også en anden stor fordel ved at vælge lige netop dørlukkeren fra ASSA ABLOY. Tommy Andersen fortæller; ”Med dørlukkeren fra ASSA ABLOY kan man justere akslen som sidder under kabinettet, og det giver en stor fordel i forhold til at få dørlukkeren til at passe på relative små områder. ” 

Fremtiden
AC Hotel Bella Sky har med de nye dørlukkere fået en løsning som passer rigtig godt ind på værelserne – og sikkerhedsmæssigt lever produktet også op til deres krav. Og 2,5 år efter at dørlukkerne blev installeret, fungerer de stadigvæk som hotellet forventer. Der har faktisk ikke været en eneste reklamation på dørlukkerne.