Det som tager længst tid er at rydde op bagefter

/Other/Ruko_dk/Referencer/Hellerup%20L%c3%a5se/david-hellerup-laase-reference.jpg

David Topsøe-Keller fra Hellerup Låse har over tyve års erfaring som låsesmed – og har installeret et pænt stort antal dørlukkere efterhånden. Og når det kommer til dørlukkere, er han glad for at arbejde med produkter fra Ruko.

Grunden til det er bl.a. at dørlukkerne er nemme at installere – og passer til langt de fleste døre, som David støder på ude hos hans kunder.  ”For et stykke tid siden arbejdede vi ude på den Sydafrikanske ambassade. Der var en dørlukker som skulle udskiftes – og de bad bare om at få udskiftet dørlukkeren med en ny fra samme serie. Men det virkede ikke, da vi satte den nye dørlukker op. Vi prøvede derfor med en dørlukker fra en anden producent – men det virkede heller ikke. Til sidst spurgte vi om lov til at sætte en DC700 dørlukker på med glideskinne fra Ruko. Også virkede det. ” fortæller David.

Installation af dørlukkerne foregår nemt og hurtigt

En anden fordel ved dørlukkerne fra Ruko er, at de er meget nemme og hurtige at installere. Dørlukkerne er nemlig uden bagplade – så de kan skrues direkte på døren. Derudover kan akslen i dørlukkeren justeres uden problemer. Også fungerer de bare rigtig godt – for David har nemlig ikke modtaget nogen reklamationer på dørlukkere fra Ruko.

Og at installationen foregår nemt og hurtigt, er ifølge David et stort plus. ”Da jeg tidligere i min karriere arbejdede hos en anden låsesmed installerede vi dørlukkere fra Ruko på et hotel ved Fisketorvet i en periode. Vi installerede 50 dørlukkere pr. dag, og det var et stort plus, at det som tog længst tid var, at rydde papkassen op efter sig, som dørlukkerne kom i.”

Davids favorit dørlukker fra Ruko er en DC700 med glideskinne – for den passer til stort alle typer af døre, som han støder på ude hos sine kunder.