Ellekildeskolen

/Other/Ruko_dk/Referencer/Ellekildeskolen/Ellekildeskolen.jpg

Udfordringen

400 børn og 50 lærere har deres gang Ellekildeskolen på Lolland. Skolen og fritidsordningen har forskellige sikkerhedsniveauer, sådan at en nøgle til hovedindgangen ikke automatisk skal give adgang til fysiklokalet.

Skolens faciliteter bruges uden for undervisningstid til f.eks. klassefester og sport. Der er dermed mange forskellige og midlertidige brugere af Ellekildeskolen, som blev færdigbygget i 2008. Alle vil gerne passe på den nye skole og undgå hærværk.

Løsningen

Derfor besluttede Ellekildeskolen at få installeret SMARTair adgangskontrol. Med SMARTair kan mange forskellige personer få brugerdefineret adgang til udvalgte dele af skolen på bestemte tider. Det er optimalt for skoler og boldklubber.

”Vi valgte SMARTair, dels fordi det er meget nemmere end en fysisk nøgle, dels fordi systemet virker præventivt. Alle ved, at vi på computeren kan se, hvem der har været hvor og hvornår,” fortæller afdelingsleder på skolen Jakob Martinsen.

Fremtiden

Låsesmed Michael Pedersen fra MP Alarm og Låseteknik, som har installeret SMARTair på skolen, siger: ”SMARTair er en god investering, også på lang sigt. Systemet er berøringsfrit, og dørene behøver ikke længere at stå åbne i løbet af dagen, for alle der har adgang kan alligevel nemt åbne dem med adgangskortet i lommen. De aflåste døre kan forhindre vandalisme.”

Hvis en bruger kommer til at smide sit kort væk, skal det blot registreres i systemet, at netop dét adgangskort ikke kan bruges mere. Det er nemt - og omkostningsbesparende på den lange bane.
SMARTair kræver ikke meget vedligeholdelse og er designet til at kunne vokse med opgaven, hvis kravene til sikkerhed ændrer sig.

Kunde: Ellekildeskolen på Lolland
Løsning: SMARTair adgangskontrol