Københavns Voksen Uddannelses Center

/global/scaled/514x224x10x1x514x224/Other-Ruko_dk-Referencer-Københavns Voksen Uddannelses Center-VUC.jpg

Udfordringen

På KVUC var der tidligere rigtig mange nøgler i omløb, og det var vanskeligt at holde styr på, hvor de var henne. Samtidig var der store administrative problemer, når der skulle udlånes og tilbageleveres nøgler fra f.eks. vikarer og håndværkere. Og det var både dyrt og besværligt at udskifte alle cylindre, når en A-nøgle forsvandt.

Løsningen

Til de nyrestaurerede lokaler i hjertet af København valgte KVUC derfor at udskifte 120 låse og 300 sæt nøgler med SMARTair enheder. Nu er der hele tiden fuldstændig styr på, hvor alle nøgle-brikker er henne, og hvem der har adgang til hvilke lokaler.

"Nu kan jeg bare annullere det pågældende adgangskort hvis det er væk. Jeg kan endda udstede en brik eller kort, som kun fungerer i en bestemt periode. Så hvis vi har en håndværker, som skal bruge en nøgle, kan jeg give ham en brik eller kort, der fungerer så længe, som arbejdet står på. På den måde er det ikke nogen katastrofe, hvis vi ikke får den tilbage. Samtidig har jeg fuldstændig styr på, hvor mange adgangskort vi har i omløb, og hvilke der giver adgang til bestemte lokaler,” siger inspektør Søren Mielche og forsætter:

"Jeg tror, at lærerne og det administrative personale bliver rigtig glade for det nye system og er sikker på, at det både letter hverdagen og højner sikkerheden."

Fremtiden

SMARTair er kompatibelt med resten af Ruko’s sortiment inden for elektronisk adgangskontrol. Derfor er det nemt og hurtigt at opgradere eller udvide adgangskontrolsystemet, hvis behovet for sikring og fleksibilitet ændrer sig for KVUC.

Kunde: Københavns Voksen Uddannelses Center
Løsning: SMARTair adgangskontrol