Vildbjerg Skole

/global/scaled/514x224x10x1x514x224/Other-Ruko_dk-Referencer-Vildbjerg-Vildbjerg_524x224.jpg

Udfordringen

På en skole er der mange forskellige mennesker, der skal have adgang til forskellige typer rum. Lærerne og skiftende vikarer skal have adgang til hver deres klasselokaler og faglokaler, inspektøren skal have adgang til kontoret, og rengøringspersonalet skal have adgang til alle rum inklusive depotet med rengøringsmidlerne.

Disse udfordringer gælder også i høj grad Vildbjerg Skole vest for Herning, som med ca. 650 elever og 60 lærere og andet personale har behov for en god gennemtænkt låseplan.

Løsningen

På den helt nye Vildbjerg Skole blev løsningen et dp system, som sikrer fleksibilitet, brugervenlighed og høj sikkerhed. Systemet er monteret på i alt 350 døre, hvoraf 18 har fået en ekstra høj fleksibilitet med CLIQ™ cylindre, som giver mulighed for elektronisk programmering af nøglerne.

Pedel Erik Nielsen fortæller:
- Vi har fået 6 niveauer i vores låsesystem, og det virker meget fint og overskueligt i hverdagen. Den enkelte medarbejder på skolen har adgang til de lokaler, der er relevante, samtidig med at jeg har det nødvendige overblik og kan stå for den daglige administration af adgangen.

- Specielt er det smart med CLIQ™ nøglerne, som sikrer styret adgang til forskellige faglokaler, hvor der er flere værdier. Det giver fleksibilitet, idet vi selv kan tildele og annullere adgang i forhold til de skiftende behov og brugere.

Fremtiden

Vildbjerg Skole er den første i Danmark, som får installeret et Ruko dp system, og det bliver næppe den sidste. Systemets høje fleksibilitet og brugervenlighed er som skræddersyet til skoler og andre arbejdspladser, hvor adgangsforholdene løbende skal kunne tilpasses, uden at man går på kompromis med sikkerheden.

Kunde: Vildbjerg Skole
Løsning: CLIQ™