Råd og vejledning om sikker adgangskontrol til virksomheder

/global/scaled/4859x2114x0x668x1000x435/Other-Ruko_dk-Produkter-Adgangskontrol-Ruko_adgangskontrol_reference.jpg

Ønsker du bedre kontrol over, hvem der har adgang til din virksomhed eller bygning, så er elektronisk adgangskontrol fra Ruko løsningen. Med elektronisk adgangskontrol til din virksomhed kan du blandt andet sikre dig et komplet overblik over hvem der har adgang til bygningen – og samtidig også mod ubudne gæster.

Vores adgangskontrolsystemer er ganske enkle at betjene, og giver dig fordele som øget sikkerhedsniveau, kontrol over hvem der skal have adgang og hvornår, samt mulighed for at kombinere adgangskontrol- og tyverialarm i samme system. Det er dermed slut med flere forskellige nøgler til virksomheden i nøglebundtet, og omkostninger forbundet til omlægning af låsecylindre.

Ruko tilbyder følgende løsninger inden for adgangskontrol:

Alle fire systemer er med til at sikre din virksomhed på bedst mulig vis. Klik ind på hver af de fire systemer for at læse mere om deres anvendelse og fordele. 

Fleksibel løsning for sikring af virksomheden

Med en løsning fra Ruko behøver du ikke bekymre dig om et system der er svært at opgradere eller kombinere med andre løsninger. Mulighederne for dit adgangssystem er mange. Du kan få systemer der blot sikrer at de rette personer har adgang til virksomheden, eller du kan få løsninger der derudover også kan fungere som tidregistrerings- eller alarmsystem.

Derudover kan du med det rette system styre belysningen i lokalet, så lyset tænder når man træder ind. Systemet kan helt enkelt betjenes og administreres over nettet. Hos Ruko hjælper vi dig gerne med at finde en adgangskontrolløsning der passer til lige netop din virksomhed og jeres behov.

Kort, kode eller brik

Med elektronisk adgangskontrol til din virksomhed får du en fleksibel og sikker løsning. Du kan vælge forskellige løsninger, alt efter system, hvordan folk skal have adgang til bygningen. Flere af løsningerne kan desuden kombineres, så hvis man kommer uden for virksomhedens åbningstid, så kræver det både en pinkode og et adgangskort for at komme ind i bygningen.

Derudover kan systemet også administreres således, at visse døre kun er tilgængelige for f.eks. ledelsen eller at personalet kun har adgang inden for normal arbejdstid.

Systemerne administreres via en computer eller smartphone med adgang til internettet. I systemerne kan man nemt og enkelt kan slette eller tilføje personer der skal have adgang. På den måde har du altid styr på, hvad der sker i virksomheden og hvis der skulle være et forsøg på brud af sikkerheden.

Hvilket system er det rette valg for din virksomhed?

Det kommer meget an på din virksomhed, hvilket system der vil være den rette løsning for jer. Her er der flere elementer der spiller ind, som fx virksomhedens størrelse og hvilket behov der er for adgangskontrol. Er det kun døre der skal sikres eller er der også behov for at sikre værdiskabe, vinduer og lignende.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om hvilket adgangskontrolsystem der er det rette for din virksomhed.