CLIQ™ Remote er et elektronisk låsesystem

/global/scaled/4644x2022x0x121x1000x435/Other-Ruko_dk-Produkter-Laasesystemer-CLIQ_nøgle.jpg

- der åbner for nye muligheder

CLIQ™ Remote er et elektronisk låsesystem, som er baseret på en mekanisk nøgle kombineret med elektronisk sikring. Med vores elektroniske låsesystem får du nøglen med den pålidelige mekaniske sikring, samt fleksibiliteten og den ekstra sikkerhed fra elektronisk adgangskontrol.

CLIQ™ Remote bygger mekanisk på Ruko’s Triton låsesystem, der sikkerhedsmæssigt ligger i top, hvad angår mekanisk sikring. Ved at tilføje det elektroniske lag, øges sikkerheden yderligere, idet der kun gives adgang, hvis både nøglen og elektronikken passer.

Med CLIQ™ Remote får du:

  • Adgangskontrol uden kabler, der nemt kan flyttes fra én dør til en anden.
  • Et elektronisk låsesystem, hvor tabte nøgler omgående kan kodes ud af systemet
  • Mekanisk aflåsning med højeste sikkerhed.
  • En hændelseslog, der gemmer alle aktiviteter fra både nøgler og cylindre.
  • Avanceret sikring med brugervenligt software.

Nem installation af CLIQ™ Remote

CLIQ™ Remote monteres på en dør på samme måde som en almindelig låsecylinder. Den nuværende cylinder skiftes blot ud, uden at der sker ændringer på døren. En CLIQ™ cylinder ligner en almindelig låsecylinder, hvilket gør løsningen ideel til bygninger, hvor udtrykket ikke må ændres. Dette gælder fx fredede bygninger, der med vores elektroniske låsesystem har mulighed for at øge deres sikkerhed, uden at ændre ved dørenes udseende.

Ud over døre, så kan CLIQ™ cylindre også monteres i fx hængelåse, portlåse og skabslåse. Dermed kan CLIQ™ Remote integreres i alle bygningens sikkerhedspunkter.

CLIQ™ Remote er et batteridrevet elektronisk låsesystem, hvilket har den fordel, at det ikke er nødvendigt at trække kabler til de døre, hvor det elektroniske låsesystem skal monteres. Dette gør installationen både nemmere, hurtigere og billigere end at installere et komplet kabelført adgangskontrolsystem.

Batteriet til CLIQ™ Remote sidder i nøglen, og herfra får låsecylinderen den fornødne strøm. Der skal altså ikke vedligeholdes batterier i dørene. Et batteri i en CLIQ nøgle holder til ca. 20.000 åbninger eller hvad der svarer til ca. 2 års brug.

Et elektronisk låsesystem er brugervenligt

For den almindelige bruger af det elektroniske låsesystem CLIQ™ Remote vil der ikke være den store forskel fra at bruge almindelige nøgler. Nøglen ser lidt anderledes ud, og den giver et lille bip som godkendelse, hvorefter den kan drejes. Det elektroniske låsesystem opleves dermed ikke som hverken kompliceret eller besværligt for brugeren, og der kræves ingen undervisning eller tilvænning.

Hver bruger får én nøgle, bestemt ud fra, hvilken adgang de har brug for. Det elektroniske låsesystem kan således installeres inden for en fornuftig økonomisk ramme, da ikke alle døre skal udstyres med elektroniske cylindre.

Tilpas CLIQ™ Remote efter dine sikkerhedsbehov

Med det elektroniske låsesystem får du mulighed for at differentiere sikkerhedsniveauet på forskellige døre i bygningen. Fx har rengørings- og kopirum måske ikke brug for lige så høj beskyttelse som arkiv- og serverrum. På den måde gør CLIQ™ Remote det muligt, at nogle rum får ekstra beskyttelse, mens andre bevarer det samme sikkerhedsniveau som i dag. Dette gør vores elektroniske låsesystem til en omkostningseffektiv løsning til dig, som ønsker fleksibel og pålidelig sikkerhed.

Et CLIQ™ Remote låsesystem kan kombineres med et mekanisk Triton låsesystem. CLIQ™ Remote nøgler passer i både CLIQ™ Remote og Triton cylindre, mens Triton nøgler kun åbner Triton cylindre.