Flere sikkerhedsniveauer

/global/scaled/2480x1388x0x0x760x-1/Other-Ruko_dk-Produkter-Laasesystemer-CLIQ og CLIQ Remote-Sikkerhed-med-tre-niveauer.jpg

- sikkerheden kan gradueres

I en virksomhed eller institution er der forskellige sikkerhedskrav ved de enkelte døre. Med et CLIQ™ Remote låsesystem kan individuelle krav opfyldes.

Yderdørene skal have konstant høj sikkerhed, dermed er bygningens skalsikring i orden. CLIQ™ Remote opfylder kravet om konstant høj sikkerhed.

Inde i bygningen kan der være ønske om at opretholde høj sikkerhed på døre til vigtige lokaler som fx udviklingsområder. Her kan låses af med Triton 501 cylindre, der også er godkendt i højeste sikkerhedskategori, dog uden de elektroniske fordele. 

Endelig er der behov for bare at holde nogle døre aflåst, så der ikke forsvinder materialer, fx rengøringsrum. Her kan der vælges Triton 401 låsecylindre, som er mindre avancerede end de øvrige cylindre. Triton 401 har næsthøjeste sikkerhed.

Men stadig kan alle låsecylindre og nøgler indgå i samme låsesystem og man skal blot have én nøgle, uanset hvilket job i virksomheden man bestrider.