Fordele med CLIQ™ Remote

Konstant høj sikkerhed

Med CLIQ™ Remote har du som administrator altid styr på, hvem der har nøgler og hvor de kan låse op. At have styr på nøglerne til et låsesystem udgør en anselig del af sikkerheden. Web Manager er den software, der sørger for, at du kræver en udleveret nøgle tilbage når brugeren ikke længere har har brug for den. 

CLIQ™ Remote giver dig 100% kontrol over nøglerne og dermed ingen huller i sikkerheden.

Omgående omkodning - uanset hvor 

Er der brug for at give tilladelse til adgang, behøver du ikke at sende en ny nøgle med posten, eller at få brugeren til at køre tværs gennem landet for at hente den. Via internettet kan der gives besked til en opdateringsboks, som nøglen skal have information fra.

Tabte nøgler er ikke et problem

Hvis en CLIQ™ Remote nøgle mistes, kan den kodes ud af låsesystemet. Det er endvidere muligt at sætte udløbstid på en nøgle, hvilket betyder at nøglen ikke kan låse op, når en bestemt dag og tidspunkt er nået. Hvis der vælges forholdsvis kort udløbstid, er det muligt at opretholde høj sikkerhed – også selvom uheldet skulle være ude.

Udløbstid

CLIQ™ Remote nøgler kan forsynes med udløbstid og i praksis betyder det, at brugeren skal have sin nøgle forbi en opdateringsboks for at opretholde rettighederne. Opdateringsboksen er typisk placeret der, hvor brugeren møder ind når arbejdsdagen begynder. Hvis brugeren arbejder alene langt fra virksomheden, vil han være forsynet med en bærbar opdateringsboks.

Forlænge en nøgles gyldighedsperiode

Hvis en nøgle er lånt ud til fx en vikar, kan nøglens gyldighedsperiode let forlænges, hvis der opstår behov for det. Administratoren ordner dette fra sin pc og nøglen får besked via en opdateringsboks.

Ingen batterier

De elektroniske låsecylindre drives af strøm fra nøglerne. Der skal altså ikke skiftes batterier ude ved de enkelte døre, men kun i nøglerne, ca. hvert andet år. Når en nøgle er ved at løbe tør for strøm, giver den besked i god tid. Der er altså ikke risiko for, at der opstår situationer, hvor der ikke kan åbnes på grund af strømmangel.

Ingen kabler

Der skal ikke trækkes kabler som til et adgangskontrolsystem og CLIQ™ Remote kan fungere i alle låsecylindre, uanset form og funktion. Dermed er det muligt at få CLIQ™ Remote på fx en hængelås som er placeret på et skur midt i en skov.

Ser ud som et almindeligt låsesystem

CLIQ™ Remote har et diskret udseende. Faktisk kan man ikke se forskel på CLIQ Remote og et almindeligt låsesystem. Al information ligger i nøglen og i låsecylindrene, som fås i samme faconer som almindelige låsecylindre.