Hvorfor vælge CLIQ™ Remote

/global/scaled/2730x1181x16x0x1000x435/Other-Ruko_dk-Til_virksomheder_og_arkitekter-Byens_tage.jpg

CLIQ™ Remote giver dig mulighed for at give eller fjerne adgang overalt på jorden, hvor der er internetadgang

CLIQ™ Remote er et super moderne låsesystem i højeste kvalitet. Det indeholder alle de nyeste features, så låsesystemet hele tiden kan holdes ajourført. Med CLIQ™ Remote får du konstant høj sikkerhed.
Samtidig kan der i et CLIQ™ Remote låsesystem indgå almindelige låsecylindre på steder, hvor den konstante sikkerhed ikke er et betydeligt parameter. Læs mere her.

CLIQ™ Remote styres af en administrator, der via Web Manager kan vælge, hvem der skal have adgang, hvor og hvornår. Fra en internet browser er det muligt at redigere i sit låsesystem overalt på jorden.

Her er CLIQ™ Remote et fornuftigt valg

CLIQ™ Remote er specielt velegnet til virksomheder, hvor der er behov for sikker aflåsning på et geografisk spredt område.

Virksomheder og institutioner med stor geografisk spredning

CLIQ™ Remote er smart for virksomheder med filialer spredt over et stort geografisk område. Det kan fx være inden for dagligvarehandlen eller forsyningsindustrien. 

CLIQ™ Remote er også en fordel i kommunernes hjemmepleje og daginstitutioner, hvor der ofte er stor afstand mellem nøgleadministrator og bygningen som skal aflåses.

Bygninger hvor udseendet ikke må ændres

Da elektronikken i CLIQ™ Remote er placeret i nøgler og cylindere, ændres der ikke på det visuelle udtryk i bygningen, som hvis der installeres adgangskontrol med tastatur eller kortlæser ved hver enkelt dør.

Udefra ligner CLIQ™ Remote en almindelig låsecylinder og er derfor særdeles egnet til fredede eller bevaringsværdige bygninger..