Låsesystemet CLIQ™ Remote

/global/scaled/5760x2506x0x822x1000x435/Other-Ruko_dk-Til_virksomheder_og_arkitekter-CLIQ.jpg

Fundamentet i CLIQ™ og CLIQ™ Remote låsesystemer er verdens sikreste mekaniske låsesystem: Triton 501

Det mekaniske spærresystem

En Triton 501 låsecylinder består af to rækker stifter der er lagt i en kode som takkerne på nøglen skal passe til, for at kunne låse op. De mange stifter giver mulighed for et utal af kodekombinationer. Denne mekaniske kodning er fundamentet i CLIQ™ og CLIQ™ Remote.

De elektroniske fordele

Udover den mekaniske kode er der en elektronisk kode i CLIQ™ og CLIQ™ Remote. Låsecylinderen skal genkende begge koder for at låse op. Den elektroniske kode giver en række fordele, blandt andet kan en låsecylinder omgående kodes om, så en nøgle ikke længere har adgang. Uden at der skal tilkaldes en låsesmed. Der kan også gives tidsbegrænset adgang til en håndværker og der kan føres log, så man kan se, hvornår og af hvem en dør er blevet låst op.

Forskellen på CLIQ™ og CLIQ™ Remote

Begge er låsesystemer med mekanisk og elektronisk kode. Hvis man ønsker at ændre adgangstilladelsen ved en dør med et CLIQ™ låsesystem, skal men hen til døren med en programmeringsnøgle, hvorved låsen får nye oplysninger om hvilke nøgler der skal have adgang

Med et CLIQ™ Remote låsesystem kan omprogrammeringen foretages fra en pc med adgang til Web Manager. Beskeden kommer ud til låsecylinderen med nøglen, som holdes opdateret via en opdateringsboks. Opdateringsboksen har kontakt med Web Manager over internettet. Der anvendes krypteret kodning.

Sammenligning CLIQ™ Remote og CLIQ™

  CLIQ™ Remote CLIQ™
Software Installeres hos ASSA ABLOY, der hoster og tager backup af systemet.
Licens installeres på administrators pc.
Låsesystemet tilgås via internet
Lokalt på pc eller server
Mekaniske Triton nøgler Ja, muligt i systemet Ja, muligt i systemet
Kan nøglen kodes ud automatisk? Ja Ja, men kræver programmering hos administratoren hver gang
Kan nøglen opdateres på afstand? Ja Nej
Kan nøglen tildeles adgang på bestemte tidspunkter? Ja, tidsskema og ugedage og til hver enkelt cylinder Ja, men i en begrænset periode
Gemmes historik i både cylinder og nøgle? Ja Ja