SMARTair er den perfekte løsning til din bygning!

Takket være smart teknologi og kablefri installation kan systemet let tilpasses alle typer bygninger. SMARTair™ lever op til alle behov og er brugervenligt.

Referencer:

Hospital 12. oktober i Madrid, Spanien
A-hus i Olso, Norge

Sundhedssektoren

I lægehuse, psykiatrien og på plejehjem kan SMARTair™ anvendes til at sikre særlige områder med fx medicin og personfølsomme oplysninger, samtidig med at det beskytter patienter og personale. Disse steder er der behov for adgangskontrol 24/7. Desuden er det muligt at forsyne systemet med den nyeste antibakterielle overflade.

Referencer:

University of Commillas i Madrid, Spanien
BTH Uni, Sverige

Uddannelse

SMARTair™ er med til at sikre skoler, gymnasier, universiteter, børnehaver, akademier og kollegieboliger mod hærværk og tyveri.

Referencer:

Belgian FitFactor, Belgien
Football Stadium RCD, Spanien

Sportsfaciliteter

SMARTair™ er den perfekte adgangskontrolløsning til stadions, gymnastiksale, arenaer, wellnesscentre og svømmehaller − steder hvor der ofte er flere servicearealer og indgange. SMARTair™ fås også til skabe til omklædningsrum.

Referencer:

Gribskov Kommune, Danmark

Offentlige bygninger

SMARTair™ giver sikker adgang i regeringskontorer, museer, kommunale bygninger, kulturcentre, teatre og stations, steder hvor mange mennesker har deres gang.

Referencer:

Research Centre INTA i Madrid, Spanien

Erhverv

På kontorer og fabrikker og i butikker, butikscentre og apoteker er SMARTair™ en elegant, men fleksibel sikringsløsning der beskytter bygningen, inventaret og lageret. Værdifulde firmaoplysninger og produkter er sikret mod uautoriseret adgang.

Referencer:

Kollegiet Rialto Court i Durham, England

Boligforeninger

For bygningsansvarlige i boligselskaber, kollegier, feriecentre og udlejningshuse løser SMARTair™ mange problemer med bortkomne nøgler.