Hvorfor vælge SMARTair adgangskontrol

/global/scaled/650x284x0x0x650x283/Other-Ruko_dk-Til_virksomheder_og_arkitekter-SMARTait_miljo_adgangskontrol.jpg

Et adgangskontrolsystem sikrer at uvedkommende ikke kommer ind – og skal samtidig også sikre, at daglige brugere fleksibelt og nemt kan bevæge sig rundt i bygningen.

Man bedømmer nemmest sikkerhedsniveauet der er behov for ved at stille følgende spørgsmål:

  • Hvem skal have adgang til bygningen?
  • Hvornår skal de have adgang?
  • Hvordan skal de identificere sig?

 

Hvem skal have adgang til bygningen

Kort fortalt handler adgangskontrol om at give adgang til udvalgte brugere, og sørge for at uvedkommende ikke har adgang til bygningen. Med SMARTair får du et brugervenligt og fleksibelt system — og det er nemt for administrator at foretage ændringer i systemet.

Hvornår skal de have adgang

Både sikkerhedsniveauet for dørene og tidspunkterne for hvornår de enkelte brugere skal have adgang, varierer ofte og afhænger af tidspunktet på døgnet, og dagen på ugen. SMARTair hjælper med at holde styr på hvornår og til hvilke steder brugerne skal have adgang.

Hvordan skal de identificere sig

I dag findes der forskellige typer af medier som bruges til identifikation. Disse kan være udformet som et ID-kort (adgangskort) eller som en nøglebrik (adgangsbrik).

SMARTair benytter iCLASS eller MIFARE teknologi i adgangskortet eller -brikker. Det vil sige, at adgangskortet eller brikken samtidig kan bruges til en lang række andre funktioner, som fx tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og serverlogin.