SMARTair™ Pro

Med SMARTair™ Pro får du det mest avancerede SMARTair™ system på markedet. SMARTair™ Pro kan med fordel anvendes i miljøer med medium til høj brugertrafik.

SMARTair™ Pro lader dig vælge mellem tre forskellige styreformer:

  • Pro Wireless Online
  • Update on card
  • Offline

SMARTairTM Pro er derfor det eneste system, udover SMARTairTM Hotel, der lader dig foretage alle ændringer i real-tid, uden at skulle anvende en programmeringsenhed ved den enkelte dør. SMARTairTM Pro løsningen giver dig desuden muligheden for at starte ud med en mindre avanceret styreform, og senere opgradere til fx Pro Wireless Online.

Fordele ved SMARTair™ Pro:

  • Mulighed for opgradering mellem tre forskellige styreformer
  • Kan anvendes i miljøer med høj brugertrafik
  • Evnen til at foretage ændringer i real-tid (ved valg af Pro Wireless Online som styreform)

Administrationssystemer for SMARTair™ Pro:

SMARTair™ Webmanager

SMARTair™ Webmanager er et administrationssystem, hvor man styre og konfigurere SMARTair™ låseenheder via internettet, uden at have en særlig software installeret. I systemet er det muligt at tilgå låseplanen, oprette og slette brugere og kort, ændre adgangsrettigheder og hente hændelseslog fra systemets forskellige tilknyttede enheder. Derudover kan man modtage information fra alle installationer via internettet og modtage automatiske advarsler på e-mail. Desuden er det muligt at fjernåbne døre ved brug af SMARTair™ appen.

SMARTair™ TS1000

SMARTair™ TS1000 er den originale software til administration af SMARTair™ systemer. Softwaren installeres på administratorens computer, og giver adgang til systemets låseplan, at oprette og slette brugere og kort, ændre adgangsrettigheder og hente hændelseslog fra systemets forskellige tilknyttede enheder. Al administration er samlet i ét system, der gør det nemt at have overblik over sikkerheden.

Læs mere om SMARTair™ Pro Wireless Online