SMARTair™

/global/scaled/5616x2443x0x772x1000x435/Other-Ruko_dk-Til_virksomheder_og_arkitekter-SMARTair-SMARTair_adgangskontrol.jpg

SMARTair™ er et elektronisk adgangskontrolsystem, der tilbyder trådløs, effektiv og brugervenlig kontrol af alle din bygnings adgangspunkter.

Med SMARTair™ får du et fleksibelt system, der giver dig overblik over brugerne i systemet og deres rettigheder, samt lader dig foretage ændringer når det er nødvendigt. Desuden er det nemt at opgradere eller udvide systemet, hvis dine sikkerhedsbehov ændrer sig. 

Hvert adgangspunkt, det være sig dør, port, skab m.m., udstyres med en SMARTair™-enhed. Hver enhed kodes, så den har oplysninger om, hvilke kort eller brikker der har godkendt passage.

SMARTair™ benytter MIFARE-teknologi, hvilket betyder, at de kort eller brikker der anvendes til åbning, også kan anvendes til en række andre formål, fx tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation, brug af printere m.m. 

Passer SMARTair™ til mine behov?

SMARTair™ findes i mange forskellige udgaver, og fleksibiliteten i systemet gør, at det egner sig godt til mange typer og størrelser af virksomheder, institutioner og faciliteter. SMARTair™ fås både i online og offline versioner, og kan håndtere alt fra 1 til et ubegrænset antal adgangspunkter.